ETUSIVU

YRITYS

TUOTTEET
kokonaispalvelu
putkistosaneeraukset
linjasaneeraukset

PALVELUT
suunnittelu
rakentaminen
saneeraus
valvonta
asiantuntijat

REFERENSSIT

OTA YHTEYTTÄ

REKRYTOINTI

 

Kokonaispalvelu

Hoidamme halutun projektin tarvittaessa alusta loppuun asiakkaan toivomuksia tarkkaan kuunnellen. Esim uudisrakentamista on omakotitalo- tai paritalohanke, johon voimme lähteä mukaan aina tontin etsinnästä alkaen.

Projektin suunnittelu hoidetaan niin, että asiakkaan mielipide ja kustannustoiveet ovat suunnittelijoiden lähtökohtia hankkeessa. 

Taloyhtiöiden remonteissa lähdemme siitä, että asukkaalle koituisi mahdollisimman vähän haittaa. Lisäksi hyvällä tiedottamisella ja avoi-

mella kanssakäymisellä pyrimme vähentämään ongelmatilanteita.

Itse rakentamiseen meiltä löytyy ammattitaitoisen tekijät jokaiselle osa-alueelle (rakentaminen, LVI, sähkö, maansiirto,vesieristys, laatoitus, tasoitus/rappaus, maalaus, muuraus yms).

Kauttamme tulee tarvittaessa jokaisessa rakennushankkeessa lain vaatimat pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja, kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja.

Omakotitalon Kokonaispalvelu

Omakotitalot alkaen 1000e/m2 avaimet käteen projektinjohtoineen.

Meiltä jää talopakettimyyjien palkkiot ym kulut pois, joten pystymme aina edullisempaan ja silti yksilölliseen ratkaisuun. Lisäksi kauttamme saatavissa edullisimmat/laadukkaimmat materiaalit erittäin ammattitaitoisella työvoimalla ja asiantuntevalla projektinjohdolla/valvonnalla. Tämä on enemmän kuin yhdelläkään  talotoimittajalla; oli sitten kyseessä puu- tai kivirunkoinen ratkaisu.

Omakotitaln Kokonaispalvelu on kehitetty nykyajan kiireisille ihmisille. Riittää kun sinulla on ajatus omasta kodista tietyllä alueella .. siitä se alkaa. Sinulla on etukäteen tiedossa jokainen eteen tuleva vaihe aina muuttoon saakka. Aina ennen kunkin vaiheen alkamista käydään eri vaihtoehdot kanssasi läpi ja päätetään yhdessä toimenpiteet.

Kokonaispalvelu on enemmän kuin avaimet käteen -toimitus. Työ etenee vaihe vaiheelta ilman sinun aktiivista panosta, mutta sinulla on silti kaikki langat käsissä. Osallistut itse varsinaiseen tekemiseen juuri sen verran, kun sinulla on aikaa, mielenkiintoa ja osaamista. Tulet siis töihin omalle työmaallesi.

Mutta mitä nämä vaiheet ovat. Niillä tarkotetaan jokaista toimenpidettä, joka tarvitaan aina tontin etsimistä muuttolaatikoiden tilaamiseen. Siinä on kiteytettynä Monrak'n koko 15 vuoden rakentamisosaaminen - mutta kokonaisuutena, jota ei ole ennen nähty

Putkistosaneeraukset

Kymmenien tehtyjen ravintolaremonttien yhteydessä toteutettu myös täydelliset LVI- ja putkistoremontit.

Linjasaneeraukset

Julkisivuremontit

.

Monrak Oy, Hakaniemenkatu 5 A 23, 00530 Helsinki, puh 0400-490 438, myynti@monrak.fi